+31 6 52 61 44 47
stephan.pals@palsconsultancy.nl

Diensten

Specialist in AFAS

AFAS diensten

Het is vanzelfsprekend dat je bij Pals Consultancy een specialist kunt inschakelen om verder te komen met je project. Maar Pals Consultancy is meer dan een specialist van AFAS. Maak gebruik van diverse diensten, waaronder consultancy, functioneel beheer en optimalisatie.

Pals Consultancy staat bekend om projecten te optimaliseren, waarmee proactief naar een einddoel wordt gewerkt. Hierin wordt de volledige breedte van je IT-uitdaging meegenomen. We werken hierbij mensgericht, simpelweg omdat wij geloven dat processen en systemen het beste functioneren als dit wordt gedragen door medewerkers en klanten van een organisatie.

Consultancy

Te alle tijde hulp bij je implementatie en advies om zo je bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren. Als je voor de software van AFAS hebt gekozen, zullen er veel veranderingen plaats vinden in je organisatie. Om hier het maximale uit te halen, is het belangrijk om dit vanaf het begin goed in te richten. Samen met een template van AFAS, jouw inzet en hulp van Pals Consultancy gaat je implementatie goed van start!

Het is belangrijk de huidige bedrijfsprocessen van je bedrijf te analyseren. Zo kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat enkele bedrijfsprocessen opnieuw geëvalueerd of aangescherpt moeten worden. Pals Consultancy ondersteunt je bij dit proces en zorgt ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken, namelijk meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers.

Een AFAS consultant heeft geen vaste parkeerplaats bij je bedrijf. Pals Consultancy gaat er namelijk van uit dat wij je doelgericht ondersteunen, zodat je als organisatie zelfstandig verder kunt. Op deze wijze wordt er samen naar succes gewerkt.

 

Consultancy Pals

Functioneel beheer

Pals Consultancy

Als gebruiker of verantwoordelijke van AFAS binnen je organisatie, loop je wel eens tegen werkzaamheden aan waarbij je advies of hulp kunt gebruiken. In dit soort gevallen staan Pals Consultancy voor je klaar. Je kunt hier terecht voor al je vragen, verzoeken of incidenten betreft alle modules van AFAS. Maak gemakkelijk een afspraak via e-mail of telefoon. Pals Consultancy geeft je advies over het beheren van software en lost problemen voor je op. Op deze manier wordt je onmiddellijk geholpen (op afstand)  zonder dat er direct een AFAS consultant bij je langs hoeft te komen.

Functioneel beheer kan ook worden gezien als nazorg voor je onderneming, waaronder bij implementatie. Als alle functionaliteiten en koppelingen eenmaal staan, is er enkel een functioneel beheerder nodig die alles draaiende houdt. Dit is een doorlopend proces in het vervolg stadium dat je aan Pals Consultancy kunt uitbesteden. Het is ook mogelijk om je te laten adviseren over de mogelijkheden bij bijvoorbeeld AFAS-updates en de impact daarvan op je organisatie.

Optimalisatie

Na het inrichten van de basis van je onderneming, kan er een start worden gemaakt met de optimalisatie van het pakket. Zo sluit het pakket naadloos aan op je eigen werkprocessen.

Pals Consultancy kijkt met je mee en adviseert en ondersteunt op het technisch gebied, maar helpt je ook bij de implementatie en acceptatie binnen je organisatie.

Pals optimalisatie