+31 6 52 61 44 47
stephan.pals@palsconsultancy.nl

Over ons

Specialist in AFAS

Het draait bij Pals Consultancy niet om maximaal te investeren, maar om maximaal benutten. AFAS biedt software aan met oneindig veel mogelijkheden, waar vaak nog veel meer uit te halen valt.

Bij Pals Consultancy wordt gedaan waar we goed in zijn, namelijk ervoor zorgen dat uw AFAS software écht bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Het maakt niet uit of je inmiddels al met AFAS werkt of op het punt van aanschaffen staat, wij helpen jou en je organisatie om maximaal resultaat te behalen!

Alert blijven en bijstellen voor maximaal rendement en gebruiksgemak

Pals Consultancy is er voor organisaties die willen groeien. Vanuit onze visie dat je met een slimme inzet van software echt het verschil kunt maken in de markt en voor klanten! Bij Pals Consultancy wordt dat onderscheid gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol toepassen van AFAS software. Wij helpen bedrijven met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, systeemselecties en het implementeren van diverse systemen. Daarnaast nemen wij ook graag het beheer van systemen uit handen.

Na jaren lange ervaring binnen verschillende projecten was de stap naar Pals Consultancy een volkomen logisch vervolg. Vanuit eigen rol, projectmanager en systeem specialist, de groeiende vraag naar ondersteuning en de behoefte aan het beheren van systemen zorgde ervoor dat de schouders onder werden gezet.

Samen met bedrijven die zich hebben aangesloten bij Pals Consultancy zijn wij sterk aan het bouwen om een volwaardige partner te zijn voor onze klanten, en dit ook te blijven. Vele bedrijven kenmerken Pals Consultancy door uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van AFAS software.